La marca europea ninjatrader (014714612)
busca empresa americana como socio capitalista para nuevos proyectos.

The European trademark ninjatrader (014714612)
is looking for an American company as a capitalist partner for new projects.

Ninjatrader contact email
Press "Enter" to skip to content

Coronavirus ar putea crea o reducere de 20% a tehnologiei, investitorul Paul Meeks…

Anulările zborului Coronavirus se ridică la peste 200.000, trimitând prețurile la combustibilul jet la valori minime de peste 2 ani
Companiile aeriene au anulat peste 200.000 de zboruri din cauza coronavirusului, reducând cererea de combustibil jet.

CDC se pregătește pentru ca coronavirusul să devină o pandemie și întreprinderile, școlile trebuie să fie închise
CDC a indicat China, unde școlile și întreprinderile au fost închise pentru a conține focarul, spunând că SUA ar putea avea nevoie să facă la fel.

Oficialii OMS spun că focarul de coronavirus în Iran este „foarte îngrijorător”
„Acest focar ar putea merge în orice direcție”, a declarat Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al lumii Organizația de sănătate.

Este un impas la nivelul UE, deoarece liderii se luptă pentru buget
Liderii europeni sunt în frunte cu câțiva bani pentru a pune în bugetul UE pentru următorii șapte ani, după întâlnire toată noaptea la Bruxelles.

În ciuda tarifelor americane și a preocupărilor Brexit, exporturile franceze de vin și băuturi spirtoase au înregistrat un nivel record în 2019

În ciuda câștigurilor, președintele Asociației franceze a exportatorilor de vinuri și băuturi spirtoase și-a exprimat îngrijorarea că 2020 ar fi un an dificil pentru industrie.

Greta Thunberg înființează non-profit cu bani „Premiul Nobel alternativ”
Activistul pentru climă Greta Thunberg a folosit premiul de 1 milion de euro Krona Suedeză (102.062 USD) pe care a câștigat-o într-un premiu recent pentru lansarea unei fundații non-profit.

Autobuzele care transportă evacuații de coronavirus atacate de protestatari în Ucraina
O combinație de dezinformare online și intensificarea temerilor legate de coronavirus a declanșat demonstrații violente în Ucraina.

Cazurile de coronavirus din afara Chinei rămân scăzute, dar șeful OMS avertizează „că s-ar putea să nu rămână la fel timp”
Cazurile din Coreea de Sud au crescut cu aproximativ două treimi în ultima perioadă zile, potrivit oficialilor din domeniul sănătății, iar țara a raportat primul său deces cauzat de COVID-19.
Coronavirus ar putea crea o reducere de 20% a tehnologiei, investitorul Paul Meeks avertizează Iată ce s-a întâmplat cu piața bursieră vineri
Un uptick în cazurile de coronavirus au trimis investitorii fugiți de acțiuni și încărcând obligațiuni.

Wells Fargo va plăti 3 miliarde de dolari pentru soluționarea investigațiilor penale și civile cu privire la practicile sale de vânzare frauduloase
Acordul reprezintă ultimele sancțiuni guvernamentale pentru Wells Fargo și fostul său management pentru defecțiune.

Teama de Coronavirus a stricat un sezon de câștiguri solide și va domina în continuare piețele în viitor
Diluarea de rezultate corporative solide a fost în mare parte trecute cu vederea de investitorii care se concentrează asupra impactului de răspândire din coronavirus. pe corporațiile americane.

Mester Fed solicită modificări ale comunicării deciziilor privind ratele
Președintele Cleveland a declarat că banca centrală ar trebui să ofere piețelor mai multe informații despre ceea ce influențează politica monetară.

Planul lui Bloomberg de a face față crizei creditelor studenților de 1,7 trilioane de dolari
Michael Bloomberg, fost primar din New York, este cel mai recent candidat la președinția democratică care își va îndrepta atenția asupra a 1,7 dolari a țării. Biliard de credite student restante. Candidatul spune că ar reduce facturile lunare ale debitorilor la jumătate.

China începe să revină la muncă, deoarece liderii se îngrijorează de locurile de muncă ale oamenilor
Guvernul chinez se mișcă rapid în efortul de a limita impactul virusului asupra unei economii a cărei creștere este încetinind deja.

Bursă în direct vineri: Dow down 220, JPMorgan vede „vinde semnale”, fonduri speculative cumpără tehnologie
O discuție despre ce mișcă piața vineri, inclusiv coronavirusul, o creștere în Dropbox și Deere cățărare.
Bostic-ul Fed spune că „nu va trebui să facem nimic” la rate, în ciuda așteptărilor pieței
În ciuda așteptărilor pieței de până la două reduceri în acest an, Bostic a spus că, dacă nu există o schimbare semnificativă a economiei performanță, Fed ar trebui să rămână pusă.

Rezerva Federală consideră că ratele mici au avut doar un impact „modest” asupra prețurilor bursiere
Asta este contrar înțelepciunii convenționale Street care leagă ratele scăzute și tipărirea de bani la o taurină de piață care se află la mai puțin de o lună distanță de cea de-a 11-a aniversare

Deere crește după ce producătorul de tractoare raportează câștiguri mai bine decât era de așteptat, spune că stabilizarea agriculturii
Deere a câștigat veniturile și așteptările de venituri pentru primul trimestru fiscal.

Așteptările pentru o reducere a ratei se vor estompa pe măsură ce frica coronavirusului se va reduce, James Bullard al Fed afirmă
Oficialii băncii centrale au indicat că sunt mulțumiți să mențină politica în așteptare pe măsură ce sunt economici evoluțiile se joacă.
SpaceX încearcă să strângă aproximativ 250 de milioane de dolari, evaluând compania spațială Elon Musk la 36 miliarde de dolari
SpaceX caută aproximativ un sfert de miliarde de dolari în fonduri noi, oameni. familiarul a declarat pentru CNBC, ridicând evaluarea companiei lui Elon Musk.

Observatorii de la Buffett așteaptă să vorbească dacă „Oracolul lui Omaha” este aproape să-și găsească „elefantul”. ‘
De mare interes pentru scrisoarea anuală a lui Warren Buffett va fi dacă a găsit achiziția „în dimensiune de elefant” pe care și-a dorit-o în urmă cu 12 luni.

Deere crește după ce producătorul de tractoare raportează câștiguri mai bine decât era de așteptat, afirmă că stabilizarea agriculturii

Comments are closed.

ninjatrader™ (014714612) Copyright © 2018 - Contact | ninjatrader.eu is not the property of Ninja Trader Group, LLC