Press "Enter" to skip to content

Oficialii de sănătate din SUA au urmărit rapid vaccinul contra coronavirusului,…

Oficialii de sănătate din SUA au urmărit rapid vaccinul contra coronavirusului, sper să înceapă studiile clinice în trei luni
. Această cronologie este optimistă, au spus oficialii din SUA. Ar putea dura un an sau mai mult înainte ca un vaccin să fie gata de vânzare pentru public.

Administrația Trump extinde screeningul pentru coronavirus în 20 de aeroporturi din SUA
Secretarul sănătății, Alex Azar, a avertizat că coronavirusul care face ravagii în China continentală este o „amenințare potențial foarte gravă pentru sănătatea publică”.

Bombele americane din Al Doilea Război Mondial găsite pe noul site german al Tesla au fost dezamorsate
Tesla urmează să deschidă primul „Gigafactiv” din Europa chiar în afara Berlinului.

Huawei a permis accesul limitat la rețelele 5G din Marea Britanie, deoarece Marea Britanie sfidează presiunea SUA
Marea Britanie va permite gigantului chinez de telecomunicații Huawei să joace un rol limitat în rețelele sale mobile 5G din următoarea generație, sfidând presiunea din SUA
Coronavirus vs. SARS: Experți în domeniul sănătății asupra diferențelor cheie dintre cele două focare
Comparația directă vine în condițiile în care participanții pe piață încearcă să înțeleagă impactul economic potențial al ultimul focar.

UE avertizează Marea Britanie că „niciodată, niciodată, niciodată” nu va ceda pe piața sa unică înaintea discuțiilor comerciale
UE nu va „compromite niciodată, niciodată, niciodată” integritatea pieței unice a blocului când vine vorba de negocierea unui acord comercial cu Marea Britanie, potrivit lui Michel Barnier.

Coronavirus a ucis 106 și a infectat 4.515 persoane, spun autoritățile chineze din domeniul sănătății
Cele mai multe cazuri raportate sunt în China continentală, unde autoritățile au pus în carantină mai multe orașe majore și au anulat evenimentele de Anul Nou Lunar. . Marea Britanie va acorda Huawei un rol restricționat în lansarea sa 5G. SUA nu vor fi fericite
Huawei ar putea fi pe punctul de a se afla în centrul unei rupturi politice intense între Marea Britanie și Statele Unite.
Iată ce s-a întâmplat cu piața bursieră marți
Stocurile au fost recuperate din cea mai proastă zi a anului 2020, recâștigând o bucată bună din aceste pierderi, dar preocupările legate de coronavirusul persistent.

Noile reguli elimină din interior grupul de pază pentru consumatori, spun specialiștii legali
Biroul pentru protecția financiară a consumatorilor are o nouă politică, potrivit căreia unii se tem că va slăbi poliția din Wall Street.

Coronavirus, repo market și rata rezervelor: Ce este de urmărit săptămâna aceasta de la Fed
Practic, nimeni nu se așteaptă ca banca centrală să-și mute rata de împrumut de referință până cel puțin în septembrie .

Reacțiile de pe piață la cicatricile antivirus anterioare arată că stocurile ar putea avea mai mult de pierdut
Epidemiile anterioare de la SARS în 2003 la speria Ebola în urmă cu șase ani au ras de 6% la 13% din S&P 500 pe durata diferită de timp, potrivit Citi.

Stocurile care fac cele mai mari mișcări la miezul zilei: 3 M, Beyond Meat, Harley-Davidson, Apple și altele
Acestea sunt stocurile care au înregistrat cele mai mari mișcări în tranzacționarea de la amiază.

Încrederea consumatorilor crește pe măsură ce perspectivele pieței muncii se îmbunătățesc
Încrederea consumatorilor a crescut mai mult decât era de așteptat în ianuarie, pe măsură ce perspectivele pieței muncii s-au îmbunătățit, au arătat datele lansate marți.

Primul tău comerț pentru marți, 28 ianuarie
Traderii „Fast Money” își împart primele mutări pentru deschiderea pieței.

Stocuri care fac cele mai mari mișcări premarket: 3M, Pfizer, Harley-Davidson, Caterpillar și altele
Acestea sunt stocurile cu cele mai mari mișcări înainte de clopot, inclusiv 3M, Pfizer , Harley-Davidson, Caterpillar și multe altele.
Trump spune că Fed ar trebui să reducă ratele pentru ca SUA să-și achite datoria de 23 de trilioane de dolari
Într-un tweet marți dimineață, președintele a spus din nou că banca centrală ar trebui să-și reducă rata cheie de creditare, astfel încât să fie mai mult în linie cu cea a colegilor săi globali.

Încrederea consumatorilor crește pe măsură ce perspectivele pieței muncii se îmbunătățesc
Încrederea consumatorilor a crescut mai mult decât era de așteptat în ianuarie, pe măsură ce perspectivele pieței muncii s-au îmbunătățit, au arătat datele lansate marți.

Comenzi de bunuri de capital din SUA au înregistrat o scădere cea mai mare în 8 luni
Noi comenzi pentru bunuri de capital cheie din SUA au scăzut cel mai mult în opt luni în decembrie, iar livrările au fost slabe, sugerarea că investițiile de afaceri s-au contractat în continuare în al patrulea trimestru și au reprezentat o influență asupra creșterii economice.

Câștigurile prețurilor la domiciliu au continuat să se încălzească în noiembrie, cu Phoenix, Charlotte și Tampa în frunte, indicele S&P Case-Shiller spune
După ce a răcit o mare parte a anului trecut, Câștigurile prețurilor la domiciliu se accelerează din nou. La nivel național, prețurile au crescut cu 3,5% anual în noiembrie, în creștere față de 3,2% în octombrie, conform indicelui național de prețuri S&P CoreLogic Case-Shiller.
CEO 3M: ‘Vom merge 24 de ore din 24’ pentru a produce producția de măști pentru a satisface cererea de coronavirus
Mike Roman a declarat că compania este având în vedere cererea crescută pentru produsele sale de protecție respiratorie din cauza focarului de coronavirus din China.

Inventator pentru iPod, Thiel Capital printre susținătorii companiei de baterii Advano în noua finanțare >
Compania de baterii Advano, care este susținută de inventatorul iPod și fondatorul Nest, Tony Fadell, anunță 18,5 milioane de dolari în finanțarea din seria A.

Comments are closed.

ninjatrader™ (014714612) Copyright © 2018 - Contact | ninjatrader.eu is not the property of Ninja Trader Group, LLC